• Je winkelwagen is leeg.
  • Alle categorieën

Retourneren

Retourneren

Retourneren mag gewoon bij StudioBELS. Indien je een artikel om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product, binnen 14 werkdagen na ontvangst ervan, aan ons te retourneren.

Ga als volgt te werk:

  1. Stuur een e-mail met jouw retourverzoek, het ordernummer en het factuurnummer naar info@studiobelskids.nl
  2. Download en print vervolgens hier het officiele retourformulier. Dit retourformulier dient – ingevuld en ondertekend – meegestuurd te worden in de retourzending.
  3. Stuur het artikel terug. Het artikel mag niet gebruikt zijn en het product en verpakking niet beschadigd. Verpak het artikel netjes en veilig en retourneer het naar onderstaand adres:

StudioBELS
Hoger Einde-zuid 1
1191 AG Ouderkerk a/d Amstel
Nederland

Het verzenden
Zorg dat je de retourzending voldoende frankeert. Is het een zending met track & trace bewaar je verzendbewijs goed! Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd kunnen wij helaas niet in ontvangst nemen en worden niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

De kosten
Zodra wij je pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort zal worden. De verzendkosten voor retourneren zijn voor de klant, de verzendkosten van de oorspronkelijke verzending nemen wij voor onze rekening, tenzij het eindbedrag na retournering lager is dan € 75.