• Je winkelwagen is leeg.
  • Alle categorieën

Over ons

Welkom bij StudioBELS Kids

Op 11 september openden wij onze tweede winkel in Ouderkerk. We zijn heel blij dat we in een tijdspanne van slechts enkele maanden tot een nieuwe conceptstore zijn gekomen, waar veel vraag naar was: voor kids!

Bij StudioBELS Kids shop je de hipste kinderkleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Naast een breed aanbod van kleding bieden we accessoires, speelgoed en kleine cadeau’s aan voor bijvoorbeeld geboortes. De merken uit ons assortiment komen veelal uit Europa, ze zijn van hoge kwaliteit en veelal duurzaam geproduceerd.

De kinderwinkel is makkelijk bereikbaar, of je nou uit Ouderkerk, Abcoude, Amstelveen of Uithoorn komt, het is dichtbij en met gratis parkeren voor de deur (blauwe zone).

Snelle levering

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Klanten korting

Spaar 5% van je aankoopbedrag via ons loyalty systeem

Onze missie

Duurzaam

Bij de keuze van onze merken streven wij ernaar dat alle kleding in Europa wordt geproduceerd en GOTS gecertificeerd is. Dit betekent dat de kleding onder eerlijke omstandigheden geproduceerd wordt met respect voor mens en milieu. Dat draagt wel zo prettig! (H)eerlijk toch?!

Gender neutraal

Je zou op geen enkele leeftijd "meisjes" of "jongens" moeten kiezen om kleding te kopen. Eindelijk beginnen sommige merken daar verandering in te brengen. Kinderkleding gaat over meer dan alleen kleding: kleding helpt kinderen bij het vormen van hun identiteit en het uitdrukken van zichzelf. Kinderen krijgen nooit de kans om erachter te komen welke interesses ze hebben als we ze beginnen te kleuren, sorteren en categoriseren voordat ze de kans hebben om ons zelf iets te vertellen.

Gemak

Bij StudioBELS zijn we continu bezig om het onze klanten naar de zin te maken. Daarom investeren we veel in gemak. Zo krijg je bij ons een account, met een overzicht van al je aankopen, in plaats van een geprinte kassabon. Je spaart automatisch punten die je zowel in onze fysieke winkels als webshop kunt inwisselen. Bovendien kun je een kadolijst aanmaken om te delen met familie of vrienden voor bijv. je verjaardag of een geboorte.

Ons team

Met een club enthousiaste en creatieve mensen zorgen we voor de StudioBELS beleving. Ieder op zijn eigen manier,
maar allemaal met één gemeenschappelijke deler… onze passie voor mooie spullen en kinderen.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

@studiobelskids