• Je winkelwagen is leeg.
  • Alle categorieën

Gosoaky

GoSoaky staat bekend om haar regenjacks. Al hun jassen zijn handgemaakt met veel aandacht voor detail. Elke GOSOAKY is waterdicht of waterafstotend, met getapete of gesealde naden, technische details en materialen om ervoor te zorgen dat je kinderen echt buitenbestendig zijn. De balans tussen innovatie, mode en klassieke silhouetten maken elke GOSOAKY perfect voor dagelijks gebruik.

Wij vinden dat je het meeste uit een kledingstuk moet halen, vooral omdat kinderen zo snel groeien. Daarom is elke GOSOAKY gebouwd om lang mee te gaan door alleen hoogwaardige materialen en afwerkingen te gebruiken. We hopen je aan te moedigen om je GOSOAKY door te geven aan een broer of zus of vriend :-). De ontwerpstudio van GOSOAKY past en verbetert de jassen altijd om ze tijdloos te maken, vrij van dierlijke producten of schadelijke chemicaliën en zo min mogelijk afval achter te laten.

Het is deze eindeloze liefde voor mode en speelse benadering van technisch ontwerp die elke collectie spannend en onverwacht maakt voor zowel kinderen als ouders.