• Je winkelwagen is leeg.
  • Alle categorieën

CarlijnQ

De collecties van CarlijnQ zijn zeer populair. Kenmerkend voor dit merk zijn de vrolijke kleuren en grappige illustraties. CarlijnQ biedt veel leggings, jurkjes, joggingbroeken, sweaters, longsleeves en jurkjes.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij CarlijnQ. Alle items zijn organisch en op een verantwoorde manier geproduceerd (GOTS gecertificeerd).

CarlijnQ staat voor (gecertificeerd) organische kinderkleding, dat makkelijk & goed draagbaar is met eenvoudige, maar herkenbare prints voor kinderen. Het zijn comfortabele leggings, broeken en longsleeves, waarin je kind kan spelen en ravotten zonder te struikelen of ergens achter te blijven hangen.

Een belangrijke kernwaarde is dat kinderen, kinderen blijven en geen mini-volwassenen zijn. Daarnaast heeft CarlijnQ als beleid dat iedereen die werkt aan de kleding van CarlijnQ behoorlijk wordt betaald en behandeld. Je bent dus zeker dat er geen kinderhandjes of andere nare dingen aan te pas komen. Dit kunnen ze volledig uitsluiten omdat ze GOTS gecertificeerd zijn.