• Je winkelwagen is leeg.
  • Alle categorieën

Barts

Warme mutsen in de winter en stijlvolle bikini’s in de zomer. BARTS® biedt een uniek assortiment hoogwaardige, comfortabele, functionele en modieuze accessoires voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Bij BARTS draait alles om plezier, saamhorigheid en het buitenleven.

Na bijna 30 jaar voelen ze nog steeds een groot enthousiasme voor wat ze doen: accessoires maken die je warm houden in de winter en koel in de zomer. Bij alles wat ze doen, laten ze zich leiden door bepaalde waarden en overtuigingen. Van het spotten van de trends en het vastleggen van het moment tot een eerste schets voor een ontwerp. Van het met de hand breien van een sjaal tot het dippen van een beanie; hun traditionele vakmanschap gecombineerd met innovatie vormt het hart van hun collectie. Elke keer weer.

Het hoofdkantoor van BARTS® bevindt zich in de Amsterdamse Houthavens. Het was vroeger een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Het is getransformeerd en verjongd tot een levendige groene eilanden-wijk.

BARTS® is de afgelopen dertig jaar hard gegroeid. Dat komt omdat ze geloven dat de stukken die ze vandaag maken, de vintage van morgen moeten zijn. Naast winteraccessoires hebben ze hun assortiment onlangs uitgebreid met een complete zomercollectie met zwem- en strandkleding voor dames, heren en kids. Een heel nieuw en spannend hoofdstuk. Van comfortable beanies tot vrouwelijke bikini’s, elk product is uniek.

Tegenwoordig wordt BARTS® in heel Europa verkocht via meer dan 3.000 verkooppunten.